Flexbox container

Hoe werkt de flexbox container in Elementor

Sinds kort werkt Elementor met flexbox containers. In onderstaande blog en video vind je meer informatie over flexbox containers.

Wat is een flexbox container?
De flexbox containers zijn er gekomen ter vervanging van het systeem met de secties, kolommen en innersecties. Met flexbox containers kun je complexere webpagina’s maken en de pagina layout efficiënter ontwerpen. De container bevat andere elementen van  uw pagina inclusief elementor-widgets. Containers die in andere containers worden geplaatst noemen we ook geneste containers of child containers.
Je kan het gebruik van flexbox containers activeren via Elementor > Instellingen > Functies > Flexbox containers activeren.

Waarom flexbox containers?
Flexbox containers geven je meer creatieve vrijheid en controle over je design. Tevens zorgen containers ervoor dat je efficiënter kan werken.

Voordelen van flexbox containers in Elementor?
De prestaties van de webpagina’s worden verhoogd omdat ze slechts 1 wrapper element bevatten. Door containers toe te voegen wordt de grootte van het DOM (document object model) verkleind, wat de prestaties van je webpagina kan verbeteren.

Door containers te nesten heb je meer controle over de richting, uitlijning, volgorde en de plaatsing van de widgets van Elementor.

Containers bieden je de flexibiliteit om webpagina elementen gemakkelijker aan te passen aan de verschillende schermformaten. Je kunt er voor zorgen dat de elementen in de juiste volgorde worden weergegeven ongeacht de schermgrootte.

Bekijk onderstaande video om te weten te komen hoe flexbox containers werken in Elementor.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Recente artikels

Website maken met Wordpress?